Virtual Private Server Hosting

Wat is een Virtual Private Server?

Traditioneel gezien is er voor elke online applicatie een fysieke server nodig. Omdat lang niet alle applicaties de server waar ze op draaien volledig benutten worden er bij deze aanpak veel kostbare hulpbronnen verspild. Als een applicatie groeit (bijvoorbeeld doordat deze populairder wordt) loopt u snel tegen de grenzen van de fysieke server aan en is een kostbare en tijdrovende vervanging van hardware nodig.

Een Virtual Private Server (VPS) neemt al deze problemen weg. In plaats van een fysieke server te huren huurt u nu een stukje van een zeer grote server, de zogenaamde Virtual Private Server.

Een groot voordeel van een VPS is dat u kunt beginnen met een passende server zodat er weinig verspilling is. Nemen de behoeftes van de applicatie toe dan kunt u vrijwel naadloos de VPS vergroten.

Kortom een VPS combineert de voordelen van een eigen server met een haast onbegrensde schaalbaarheid. Daarnaast laat het de nadelen van het hebben van eigen hardware zoals de kans op storingen, afschrijvingen en dergelijke, achterwege.

Betrouwbaarheid

Uw VPS en ook de hardware waar deze op draait wordt 24 uur per dag gecontroleerd op falen. Bij eventueel hardware falen wordt uw VPS automatisch en meestal zonder merkbare downtime verplaatst naar andere hardware. Zoals u op onderstaande afbeelding kunt zien is onze infrastrucuur geheel dubbel uitgevoerd zodat er geen single point of failure is.

VPS architectuur

 

Korte contracten

Standaard hanteren we een looptijd van één jaar, maar looptijden vanaf één maand zijn ook mogelijk.

Snel schaalbaar

Binnen enkele minuten kan uw VPS worden uitgebreid door meer processorkracht, geheugen of schijfruimte toe te voegen. Hierdoor kunt u snel op onvoorziene omstandigheden inspringen.

Ruime keuze in besturingssystemen

U hebt bij de keuze van een VPS de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende besturingssystemen.

 • Linux:
  • CentOS Previous / latest
  • Debian LTS / latest
  • Ubuntu LTS / latest
 • Windows
  • 2012 Server R2 Standard
  • 2008 Server R2 Web Edition / R2 Standard / R2 Enterprise

Applicatie VPS-en

Het is ook mogelijk om een VPS af te nemen met een vooraf geïnstalleerde en volledig geconfigureerde applicatie. Op deze manier is uw server direct klaar voor gebruik. Wij hebben op dit moment een ruim aanbod van veel gebruikte applicaties in diverse categorieën, wanneer u op de naam klikt krijgt u meer informatie over dat bepaalde type. Staat uw applicatie er niet bij, neem dan gerust contact met ons, zodat wij een maat oplossing kunnen voorstellen.

e-commerce

Magento (inclusief DirectAdmin control panel)

content management

cmsGear (ons eigen Content Management Systeem), Joomla!, Drupal, WordPress.

Networking

Astaro firewall, OA/Network.

Openapp

OA/Ruby-Rails, OA/MySQL, OA/Symfony, OA/Tomcat.

Specificaties

Hieronder ziet u een overzicht van onze standaard VPS servers. Uiteraard kunnen wij ook een oplossing op maat maken die volledig aan uw wensen voldoet. Neemt u hierover alstublieft contact met ons op.

  VPS 1 VPS 2 VPS 3 VPS 4 VPS 5 VPS 6
Prijs p/m € 17,95 € 29,95 € 54,95 € 99,95 € 179,95 € 269,95
Harddisk 40 GB 80 GB 160 GB 320 GB 320 GB 480 GB
Geheugen 1024 MB 2048 MB 4096 MB 8192 MB 16384 MB 24576 MB
Processorkernen 1 2 2 3 4 4
Dataverkeer p/m 250 GB 500 GB 1000 GB 2000 GB 4000 GB 6000 GB

 

Opties vanaf VPS 2 (prijs per maand)
DirectAdmin € 8,95
cPanel € 14,95

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunnen wij een geheel vrijblijvende prijsopgave voor u maken.

Copyright © 2002 - 2021 SuduS Internetpowered by cmsGear